ronaldnancytijn.reismee.nl

Bali

Hallo Allemaal,

Zoals jullie misschien al gemerkt hebben lukt het niet zo goed om foto's te plaatsen op de weblog, we kunnen ze niet in één keer versturen zodat we alle foto's 1 voor 1 moeten versturen, kost wat tijd, en zullen jullie een mailtje kunnen ontvangen waar nog geen foto's aan gelinkt zijn, daar zijn we dan nog mee bezig.

We hadden een heerlijk all inclusive hotel geboekt (echte backpackers) op Bali en ja wat denken jullie dat wij hebben gedaan........................ niks dus 3x per dag naar het eten gesjokst een plons in het zwembad gedaan een massage tussendoor en ieder heeft er zijn hobby uitgevoerd, Tijn voor de TV, Ronald geslapen en ik gelezen. We hebben genoten. 6 nachten was dan ook voldoende.

Vanmorgen zijn we naar Kuala Lumpur gevlogen en morgenvroeg vliegen we naar Colombo Sri Lanka, waar we een auto met chauffeur hebben geboekt voor 3 weken.

Wat we daarna gaan doen weten we nog helemaal niet. We merken dat we steeds meer richting huis gaan en er ook steeds meer over nadenken wat we allemaal moeten doen als we naar Nederland gaan. Hoe beginnen we, waar gaan we naar toe. Het voelt echt als opnieuw beginnen en wij zien hier dan ook een enorme uitdaging in, het voelt dan ook dat we de reis hebben volbracht, we zouden ergens tussen de 9 en 12 maanden naar huis gaan en daar zitten we nu in. Ook Tijn heeft het steeds vaker over Nederland, natuurlijk ook omdat wij er veel overpraten maar zo te horen heeft hij ook zin om naar Nederland te gaan. En dan moet ik denken aan de tas van de vorige foto serie, deze tas wilden wij naar NL sturen en hij wilde ook naar NL, is dus in de tas gaan zitten en riep uit de tas 'zo ik ga'.

Zoals sommige van jullie weten is Tijn op 25 juni jarig, normaal geven we een feestje en ook dit jaar slaan we het niet over, jullie zijn dan ook allemaal van harte welkom in Sri Lanka! Enne omdat jullie iets langer moeten reizen als normaal, zullen wij een slaapplaats voor jullie verzorgen deze dag..............

Laughing

Zo nu ga ik nog ff proberen om de foto's er nog op te zetten, mocht dit niet snel genoeg gaan doen we het later. De wekker gaat voor ons namelijk al om half 4 af. We lezen het wel.

Brigitte

Hallo Lievers,

Tja wat een overwegingen allemaal. Misschien maak ik het jullie wat makkelijker als ik zeg dat het hier plenst van de regen dus haast je niet om terug te komen!!! Al moet ik wel zeggen dat ik er ook een beetje naar uitkijk als jullie er weer zijn hoor. Ik zal kijken of ik niets te doen heb de 25ste maar ik beloof nix ; )

Geniet van ieder moment en maak geen overhaaste beslissingen want als je eenmaal weer hier bent dan ga je niet zo makkelijk weer terug. Al lijkt het me ook zo dat je er best weer naar uit kunt kijken om hier te zijn.

Hoe dan ook heb nog een fijne tijd en ik kijk weer uit naar de volgende verhalen.

Dikke knuffel van ons xxx

diny peelen

hoi ronald nancy en tyn

wij zouden wel op de verjaardag van tyn willen komen
maar het is te ver vliegen maar als je zo,n slaapplaats
kunnen regelen als bij harry toen hij 50 tig werd zouden
wij het zo doen ??????????????

Harold & Bianca

Zo luitjes, weer op het wonder schoone Bali.
Lekker eten........
Het verjaardagspartytje gaat helaas niet lukken, al hebben we er wel zin in.
Maar misschien afspreken in week 28, Japan?

gr Harold & Bianca

Matty

Jullie mogen in eindhoven komen als je belooft elke dag een leuk avondverhaaltje voor te lezen over " the trip......."
deal? TIjn alvst proficiat meneertje!. Vraag je gewoon een nieuwe werledreis aan je ouders!

Groetjes

riet en steven

Wij zijn al weer een week thuis.Het weer valt hier tegen dus blijf maar lekker op reis.Nog veel plezier en een fijne verjaardag met Tijn

Groeten

Maria

Hoi Ronald Nancy en Tijn
Nou Bali is een paradijs op aarde
geniet er van , en Tijn zaterdag een mooie verjaardag met
veel kado''tjes
doei groetjes Maria Maes.

Sharon

Hallo lieve mensen!

Zo te zien gaat alles goed met jullie! en hebben jullie het mooi na je zin. Super verhalen zijn het ook.
Ik feliciteer jullie alvast want dit weekend komt het er niet van. want morgen gaan Harry Rebecca Bart en ik lekker een weekendje naar Barcelona. Dus bij deze ALvast gefeliciteerd met Tijn. geef hem een dikke kus en in barcelona drinken we er 1 op hem! en zal ik aan jullie denken. wel gaaf wie kan nou zeggen dat je 4 jaar word in Bali?!. ik zou zeggen nog een hele fijne reis en ik kijk er heel erg naar uit als jullie terug komen.

Dikke kus Sharon