Ons huis
We zijn weer wat verder, helaas niet helemaal zoals gepland, maar kijken nog steeds naar onze reis uit. We zijn verhuisd vraag mij niet hoe. De tweede dag van het verhuizen had ik s'morgens al een ontzettende hoofdpijn, maar toch doorgaan omdat 1 juli de overdracht was. Einde van de middag/begin van de avond ging het niet meer en zijn we naar de eerste hulp gereden daar constateerde ze een hersenvliesontsteking, daar wordt ik momenteel voor behandeld en omdat we er op tijd bij waren ziet er naar uit dat ik er niks aan over houd, gelukkig.
Dit geeft ons wel een heel dubbel gevoel, we hebben geen goed afscheid kunnen nemen van een huis dat door onszelf ontworpen en bedacht is. Vorige week was het emotioneel ook omdat het toen niet zo goed ging met mij. Een week later en ik stukken beter, begint het goed te voelen voor ons beiden.
Wat betreft de reis de visums van Rusland, Mongolie en China zijn klaar en zullen vandaag naar ons toegestuurd worden. De prikken zijn ook binnen, hep A, Hep B, TBC, Buiktyfus, Geelzucht. De totale kosten voor ons drieen zijn € 800,-. Definitief besloten om geen malaria en rabies te doen.
De kleding is grotendeels ook binnen voor Tijn en Nancy, Ronald moet nog voor wat dingen shoppen en wat kleine algemene spullen moeten nog aangeschafd worden.
Tot zover ik word moe, ik zal nog één keer vanuit Nederland bloggen.
Wil dat zeggen dat je weer thuis bent en niet meer je nachten moet delen met een 86-jarige?
Gelukkig dat het wat beter gaat met je.Dat was zeker schrikken en mocht je hulp nodig hebben,dan horen we het wel.
Zoo blij dat je weer "thuis" bent. Gisteravond jullie nieuwe tijdelijke onderkomen bekeken. Kun je mooi een stukje wonen. Tijn heeft een enige slaapplaats. Jullie beeiden de grote tocht voor en wij leven met jullie mee.
Ga nou geen gekke dingen doen want ik wil jullie uitzwaaien
Jee Nancy ik ben wel geschrokken zeg ! ben blij dat het goed afgelopen is jij maakt het toch ook allemaal mee.
maar goed, jullie kunnen nu bijna gaan aftellen..
spannend!! nog veel plezier met jullie voorbereidingen.
groetjes Nicole xxx
Hallo Luitjes
Namens Isa bedankt voor de kaart en de mooie oorbellen!Ze is er erg blij mee.
En voor Tijn een dikke knuffel van Diede!
Tot Gauw Gerald Monique
Isa Giel Diede
Leuk om jullie te volgen!!
Maar eerst nog even met jullie kermis vieren hier?
denk je er wel aan om de smarties mee te nemen?
Beste wereldreizigers,
Leuk om via deze weg te lezen over jullie aanstaande reis.
Heel veel plezier en we zijn benieuwd naar jullie belevenissen!
Groeten vanuit Utrecht,
Bob&Hanneke
Nog een paar dagen voordat jullie nu echt gaan vertrekken.
Een hele mooie tijd gewenst en we gaan jullie volgen op reismee.nl
Goede reis!
Vandaag hebben we jullie uitgezwaaid, nadat Tijn, Diede, Wessel en Jochem een heerlijk ochtendje in het bos geklommen en gerend hebben. Was weer bijzonder gezellig, we gaan jullie zeker missen! Maar super dat we jullie via deze site kunnen volgen! Is het trouwens mogelijk om jullie te mailen gedurende je reis? (geef dan je adres even aan ons door!)
Hoop dat alle voorbereidingen klaar zijn, en dat het een goede reis mag zijn.
Goede gezondheid voor jullie drieen toegewenst, en maak er wat van.
Zie de verhalen en foto's wel verschijnen op deze site.
De groeten Uit Veldhoven
Hoi Ronald, Nancy en Tijn.
Wij wensen jullie een hele goede en fijne (Wereld)
reis toe wij gaan jullie reis volgen via reismee.
Nancy fijn dat het weer goed met je gaat.
gr Fam Assink sturrisdijk
27 aug 2010
Hele goede reis ,en geniet er van.We verwachten hele mooie verhalen.
Hallo lieffies, na al het geregel, ellende en drukte, is de dag aangebroken van jullie vertrek. Wij wensen jullie enorm veel plezier, genot en avontuur. we zullen smullen van de reisverslagen en onze ogen uitkijken naar de foto's. Tot volgend jaar!!!